Dursun Çiçek'in hasta annesini ziyaret talebi, "ölmedi" diye reddedildi
Balyoz Davası'nda tutuklu bulunan Emekli Albay Dursun Çiçek'in ağır hasta olan annesini ziyaret talebi özel görevli
mahkeme tarafından reddedildi. Çiçek, "Yasalara göre hareket ediyoruz" diyen Mahkeme Başkanı Ömer Diken'e, "O zaman vicdani sorumluluk size ait" sözleriyle yanıt verdi.
Balyoz Davası'na bakan özel görevli İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi, Emekli Albay Dursun Çiçek'in ağır hasta olan annesini ziyaret talebini reddetti.
Çiçek, 1 Şubat tarihli duruşmada, annesini ziyaret etme talebini mahkemeye sunmuştu. Talebin reddedildiğini açıklayan Mahkeme Başkanı Ömer Diken, yasaya göre tutukluların ailesi ve birinci dereceden yakınlarının ölümü halinde izin verildiğini söyledi.
Diken, "Sizin acınızı anlıyoruz. Anne çok değerli bir varlık. Yerine hiçbir şey koyamazsınız. Umarım kaybetmezsiniz. Şifa bulur. Duyarsız olduğumuzu düşünmeyin ama bizim böyle bir yetkimiz yok" diye konuştu.
Dursun Çiçek'in "Sorun tutuklulukta" sözleri üzerine Diken, "O konuya girmiyoruz. Yasalara göre hareket ediyoruz" dedi. Çiçek de "O zaman vicdani sorumluluk size ait" yanıtını verdi.
Dursun Çiçek'in annesi 10 yıldır kanser tedavisi görüyor. Bu süre içinde 7 kez ameliyat oldu Neredeyse bütün iç organlarına yayılmış durumda. Şu an tedaviye yanıt vermiyor. Bu nedenle doktor 3 ay önce tedaviyi kesti.
ulusalkanal.com.tr
Paylaş / Arkadaşına Gönder / Favorilere Ekle

Dünyanın ABD petrolüyle imtihanı
Mert Demir
TGB-ABD Başkanı

Bekle Bizi İstanbul!
Mahir Gümüş
TGB Konya

Anayasaya meşruluk kazandırmak!
Gamze Akbulut
TGB Trabzon

Devrimci mutluluk
Özgür Bursalı
TGB Muğla

Ortadoğu'da Kurtuluş Savaşı
Handan Yılmaz
TGB Trabzon

Psikolojik savaş,Siyaset ve Hayat
Erkin Kenar
TGB Zonguldak
Analar Deniz Doğurmalı
Yener Güneş
TGB Genel Sekreteri
Halka Umut OlmakEzgi Daryürek
TGB Manisa






